Rengöring

prod_rengoring


A och O för huden är rätt och bra rengöring. En oren eller smutsig hud kan aldrig tillgodogöra sig det du smörjer på, hur fina råvaror det än är. De flesta vet att vanlig tvål torkar ut huden och undviker att använda den i ansiktet, men förvånansvärt många tror att vanligt vatten räcker som rengöring.

Om du tvättar ansiktet med vatten och sedan tar en bomullstuss med rengöring på och drar över huden ser du att vatten inte räcker som rengöring. Vatten löser helt enkelt inte upp fettlösliga ämnen. Under dagen utsätts huden för både luftföroreningar, damm och kanske använder du även makeup. Allt detta behöver tvättas bort på kvällen.

 

Eftersom det finns olika hudtyper, fin/grovporig, torr/fet, känslig osv är det viktigt att du väljer rätt sorts rengöring för din hud.
Det är också skillnad på daglig rengöring och djuprengöring. De flesta hudtyper behöver en djuprengöring en till två gånger i veckan. En djuprengöring öppnar upp porerna och gör rent djupare ned i hudlagren. I djuprengöringen ingår oftast även peeling, vilket gör att man får bort döda hudceller och stimulerar hudens cirkulation.

Läs mer under varje produkt vilka som passar din hudtyp. Om du inte vet vad du har för hudtyp, läs mer under respektive hudtyp för att se kännetecknen och få råd för just din hud.

Bra daglig rengöring är första steget till en frisk och naturligt vacker hy!

 
  Rengöringsprodukter
  Rengöring
  Tvättgelé
  Peelingkräm
  Rosenvatten
  Lermask
  Vegetabilisk tvål
 

Hudtyper
  Torr hud
  Fet hud
  Känslig hud
Blandhud
 

Beställa
Bli återförsäljare

Mobil: 070-753 34 27E-mail: annci@madea.se©MaDesign